Hamfest Dunja 2019

alt

Održan je hamfest Kutinska dunja 2019. Bio je to deseti po redu pod nazivom Kutinska dunja,a ukupno petnaesti po redu kako radio klub organizira UKV natjecanje i druženje radioamatera zaljubljenika u komunikacije i elektroniku.Hvala gradonačelniku Zlatku Babiću što nas podržava u radu sve ove godine koji nas je počastio svojim dolaskom i ove jubilarne petnaeste godišnjice. Hvala svim gostima na dolasku i veselimo se ponovnom susretu iduće godine nadamo se u proširenom izdanju zajedno KV i UKV natjecanju.

Posebna zahvala odredu izviđaća Betlehem Kutina na suradnji i pruženom gostoprimstvu u njihovom domu.

Više o hamfestu slikovito od Vlade kojem se od srca zahvaljujemo što nas podržava i prati sve ove godine.LINK

 

Propozicije Dunja 2019

alt

Članovi Radio kluba Kutina organiziraju u nedjelju, 15. rujna 2019.godine, UKV natjecanje “Kutinska dunja 2019”, u sklopu obilježavanja Dana grada Kutine. Ovo je petnaesta godina kako članovi kluba organiziraju natjecanje i hamfest.Veselimo se susretu sa Vama!

Više...

 

Novo ruho na Betlehemu


Vrijedni članovi kluba uspješnim akcijama obnovili antenski sistem na Betlehemu i krov kontejnera.Akciji se odazvalo veći broj članova ali posebno treba zahvaliti Valetu na dizalici, Darku 9a6rzc na izradi vrata na terasi kontejnera i Maxu na pribavljanju materijala.

Više o svemu slikovito na LINKU

 

Prezentacija DMR repetitora

alt

Dana 16.ožujka 2019.godine pušten je u rad DMR repetitor 9a0dkt.Glavni konstruktor repetitora je Mario 9a4am.Repetitor je registriran i ima id broj 219007 što znači da je to sedmi repetitor u DMR mreži Hrvatska.

Više...

 

Održana Skupština Kluba

alt

Danas 16.veljače 2019.godine održana je redovna izvještajna Skupština Kluba.Skupštini je prisustvovalo dvadesetak članova i gosti. Gradonačelnik Zlatko Babić i predsjednik Zajednice tehničke kulture Zvonimir Lernatić i predstavnik medija Dragutin Pasarić.

Više...

 

Hamfest 2018

alt

Četrnaesti po redu hamfest Kutinska dunja 2018 održan je u organizaciji Kluba.Odazvalo se nešto manje natjecatelja nego prijašnjih godina,ali veselje nam to nije pokvarilo.Hvala svim gostima,a posebno našim prijateljima iz Cazina koji su na prelasku granice čekali četiri sata u koloni i ipak nam došli u goste.

Više...

 

Najava hamfesta 2018

altPoštovani prijatelji i kolege radioamateri.Izvršni Odbor radio kluba na svojoj sjednici održanoj 03.listopada 2018.godine odlučio je da se ovogodišnji hamfest "Kutinska dunja 2018" održi 04.studenog 2018.godine na kontest lokaciji Betlehem. Okupljanje na staroj već dobro poznatoj lokaciji započinje u 12.00 sati,podjela plaketa i diploma od 13.00 sati, a nakon toga druženje do duboko u noć. Radujemo se susretu sa Vama.Za sve one koji dolaze prvi puta na hamfest navođenje preko repetitora RV55 ili ti 3A.

73 de 9a3uj!

 

Panorama   Kutina

Panorama Kutina

Prevoditelj
Croatian English French German Italian Portuguese Russian
Glavni sponzori

Operatorska vještina


Ankete
Da li planirate ove godine aktivnije raditi u 9A activity natjecanju
 
Obavijest ...

Prognoza KT..

Solar Activity
Solar X-rays:
Status
Geomagnetic Field:
Status
From n3kl.org
Propagation
VHF Aurora:
Status
144 MHz E-Skip in EU:
Status
144 MHz E-Skip in NA:
Status
From The DXrobot
Statistika
Posjete Sadržajima : 169745
Granny Sex Mary Ssbbw Fucked By Huge Black Cock Alysa Facial Russian Impact Femdom Handjob Trent Vs Beeston Saggy Tit Amateur Does It All forcefetish.net jav-legend.com