Održana Skupština Kluba

alt

Danas 16.veljače 2019.godine održana je redovna izvještajna Skupština Kluba.Skupštini je prisustvovalo dvadesetak članova i gosti. Gradonačelnik Zlatko Babić i predsjednik Zajednice tehničke kulture Zvonimir Lernatić i predstavnik medija Dragutin Pasarić.

Više...

 

Hamfest 2018

alt

Četrnaesti po redu hamfest Kutinska dunja 2018 održan je u organizaciji Kluba.Odazvalo se nešto manje natjecatelja nego prijašnjih godina,ali veselje nam to nije pokvarilo.Hvala svim gostima,a posebno našim prijateljima iz Cazina koji su na prelasku granice čekali četiri sata u koloni i ipak nam došli u goste.

Više...

 

Najava hamfesta 2018

altPoštovani prijatelji i kolege radioamateri.Izvršni Odbor radio kluba na svojoj sjednici održanoj 03.listopada 2018.godine odlučio je da se ovogodišnji hamfest "Kutinska dunja 2018" održi 04.studenog 2018.godine na kontest lokaciji Betlehem. Okupljanje na staroj već dobro poznatoj lokaciji započinje u 12.00 sati,podjela plaketa i diploma od 13.00 sati, a nakon toga druženje do duboko u noć. Radujemo se susretu sa Vama.Za sve one koji dolaze prvi puta na hamfest navođenje preko repetitora RV55 ili ti 3A.

73 de 9a3uj!

 

TRI ALFA U PUNOM SJAJU

altNakon dugog čekanja uspjeli smo riješiti sve probleme i magistralni repetitor 3-A ponovno je na staroj lokaciji s novom dozvolom za iduće četiri godine.

Više...

 

Hamfest "KUTINSKA DUNJA 2017"

alt

Trinaest godina neprekidno traje naše druženje s Vama dragi prijatelji i kolege radio amateri.

Više...

 

SLUŽBENI REZULTATI KUTINSKA DUNJA 2017


Kutinska Dunja 2017.

Službeni rezultati

Nakon što je prošao rok žalbi, a nije ih ni bilo, Povjerenstvo za natjecanje u Radio klubu Kutina proglašava službene rezultate "KUTINSKA DUNJA 2017" vidimo se na hamfestu 25.11.2017.godine u 12.00 sati.

Više...

 

Nevrijeme ugasilo privremeno 3 - Alfa

alt Nevrijeme što je zahvatilo podrućje Mramor brda i našeg repetitora ugasilo je repetitor.

Više...

 

Panorama   Kutina

Panorama Kutina

Prevoditelj
Croatian English French German Italian Portuguese Russian
Glavni sponzori

Operatorska vještina


Ankete
Da li planirate ove godine aktivnije raditi u 9A activity natjecanju
 
Obavijest ...

Prognoza KT..

Solar Activity
Solar X-rays:
Status
Geomagnetic Field:
Status
From n3kl.org
Propagation
VHF Aurora:
Status
144 MHz E-Skip in EU:
Status
144 MHz E-Skip in NA:
Status
From The DXrobot
Statistika
Posjete Sadržajima : 159854
Granny Sex Mary Ssbbw Fucked By Huge Black Cock Alysa Facial Russian Impact Femdom Handjob Trent Vs Beeston Saggy Tit Amateur Does It All forcefetish.net jav-legend.com