Jučer je održana redovna godišnja skupština našega kluba.

 

 

Jučer je održana redovita izvještajna godišnja skupština našega kluba.
Skupštinu je otvorio i vodio predsjednik kluba gos.Vlado Felc.Nakon usvojenog predloženog dnevnog reda izvješća o radu podnijeli su voditelji pojedinih sekcija.

Iako je prošla godina bila još jedna teška godina zbog loše financijske situacije u klubu,klub je bio vrlo aktivan i dosta se je radilo sa zavidnim rezultatima, a uz svesrdno zalaganje pojedinih njegovih članova koji su još jednom dokazali da su zaljubljenici u svoj klub te unatoč već spomenutoj lošoj financijskoj situaciji postizali zavidne rezultate u natjecanjima kao i u aktivnostima wireless sekcije, priprema za Državno prvenstvo iz arg-a, te veza u kriznim situacijama.

Ova godina je od posebne važnosti za naš klub obzirom da je to godina u kojoj naš klub slavi 60 godina svoga rada.

Zato će i ove godine biti puno aktivnosti kako u raznim natjecanjima tako i u radu wireless sekcije te očekujemo da će Grad Kutina konačno za poklon od radio kluba dobiti jednu zavidnu sliku „Panorame Kutina“.

Nakon izvješća o radu,financijskog izvješća,izvješća nadzornog odbora i suda časti sva izvješća su jednoglasno prihvaćena.

 

 

 

Skup je na kraju pozdravio i predsjednik ZTK Kutine gos.Zvonimir Lernatić koji je također pohvalio rad kluba,čestitao nam na 60 godina uspješnog rada, izrazio zadovoljstvo što skupštini prisustvuje dosta podmlatka te nam zaželio uspješan rad tijekom ove i slijedećih godina.