Hamfest i svećana sjednica povodom šezdeset godišnjice neprekidnog i uspješnog rada Radiokluba Kutina održana 01 prosinca 2012.godine.

Svečanoj sjednici između ostalih nazočio je i predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture gospodin  Ante Markotić, predsjednik Hrvatskog radioamaterskog saveza  gospodin Zdenko Blažićević, predsjednik zajednice tehničke kulture Kutine gospodin Zvonimir Lernatić, predsjednik Gradskog vijeća grada Kutine gospodin Zlatko Babić,pročelnik za sport i kulturu Sisačko-moslavačke županije gospodin Ivan Lovreković i tajnik Županijske zajednice tehničke kulture gospodin Marko Vidović.. Na početku sjednice minutom šutnje odana je počast svim preminulim članovima radio kluba Kutina. Nakon toga prisutni su upoznati sa djelovanjem i postignutim rezultatima radio kluba Kutina od samog osnutka do danas.

Uslijedila je podjela priznanja i zahvalnica po Odluci Upravnog Odbora Radio kluba Kutina osnivačima i „starim „ članovima radio kluba i isto tako rodbini post humano preminulim članovima radio kluba Kutina.

Zahvalnice za dugogodišnju podršku i pomoć u radu povodom šezdeset godina uspješnog rada Radiokluba Kutina  9A1FAB u ime Kluba podijelio je jedan od naj starijih članova Kluba gospodin Josip Kohek 9a2kj,a dobili su: Grad Kutina, HZTK-a, HRS, ŽZTK I ZTK Kt.

Plakete za dugogodišnji rad u Radioklubu Kutina i nesebično zalaganje za razvoj radioamaterizma, a povodom šezdeset godina uspješnog rada Radiokluba Kutina   9A1FAB dobili su:

 

 

Posmrtno priznanje za dugogodišnji rad u Radioklubu Kutina i nesebično zalaganje za razvoj Radioamaterizma, a povodom šezdeset godina uspješnog rada Radiokluba Kutina dodijeljeno je:

IVICI ERCEG 9A2WI

STJEPANU  ANTOLKOVIĆ 9A2RP

PERI TUŠEK  9A2AP

DUŠANU SUBOTIĆ

BRATISLAVU SUBOTIĆ

VLADIMIRU PENJIN 9A3VQ

ZLATKU TURKOVIĆ 9A1TZ

LJUBICI UROIĆ  9A6SMZ

RUŽICI FELC

Na temelju odluke Upravnog odbora Radiokluba Kutina dodjelilo se je još Priznanje za dugogodišnji rad u Radioklubu Kutina i nesebično zalaganje za razvoj Radioamaterizma, a povodom šezdeset godina uspješnog rada Radiokluba Kutina četrdesetdvojici mahom starijih članova.


Nastavilo se s podjelom priznanja osvojenim u UKV natjecanju „Kutinska dunja 2012“. Za pomoć pri podjeli diploma i pehara zamoljeni su gospodin Ante Markotić i gospodin Zdenko Blažićević što su oni s zadovoljstvom prihvatili. Podjela je protekla kao i obično vrlo veselo.

Potom  su se prisutnima obratili gore navedeni  gosti svaki sa nekoliko prigodnih riječi te čestitali svim članovima kluba na tako dugom djelovanju te im zaželjeli da još dugo i uspješno djeluju na sveopću korist i zadovoljstvo  uslijedilo je zajedničko fotografiranje, a nakon toga domjenak koji je bio prilika da se stari znanci dobro napričaju jer se neki nisu već duže vrijeme vidjeli iako žive u neposrednoj blizini.

>> Slike s hamfesta <<