Na Redovitu skupštinu Radio kluba Kutina koja se održala 09.veljače 2014.godine odazvao se veliki broj članova, a kao gosti prisustvovali su predsjednik Zajednice tehničke kulture Kutina Zvonimir Lernatić i gradonačelnik grada Kutine gospodin Andrija Rudić.

Nakon podnesenog izvješća o radu, materijalno financijskog izvješća i Nadzornog odbora predsjednik Kluba Milivoj Uroić upoznao je prisutne i sa planovima za ovu godinu. Plan se bazira na projektima koji su odobreni od strane grada. U planu su velike ambicije članova Kluba, a koje se mogu ostvariti samo uz podršku svih članova i naravno pravovremeno financiranje od strane grada.

Na kraju Skupštine gradonačelnik Andrija Rudić pohvalio je rad udruge i napomenuo da je upoznat sa djelovanjem Radio kluba u Kutini koji je proslavio šezdeset godina neprekidnog rada. Gradonačelnik se dotaknuo i teme“ Veza u kriznim situacijama“ i pojasnio kako će u gradu biti formiran stožer za krizne situacije i da vidi tu Radio klub kao glavnu kariku u uspostavljanju veza u slučaju neke krizne situacije i zbog toga podržava plan rada u kojem je upravo taj projekt „Veze u kriznim situacijama“ na prvom mjestu u Radio klubu KutinaSlikovito sa Skupštine pogledajte OVDJE