alt

Danas 16.veljače 2019.godine održana je redovna izvještajna Skupština Kluba.Skupštini je prisustvovalo dvadesetak članova i gosti. Gradonačelnik Zlatko Babić i predsjednik Zajednice tehničke kulture Zvonimir Lernatić i predstavnik medija Dragutin Pasarić.

Sjednicu je otvorio predsjednik Milivoj Uroić minutom tišine za nedavno preminule članove radio kluba ( Ozren Pucarin) i sve pale za domovinu Lijepu našu.Podnijeta su izvješća o radu i financijsko izvješće za 2018.godinu kao i izvješće Nadzornog odbora.Sva izvješća usvojena su jednoglasno. Zahvalnicu u obliku Zlatne plakete gradonačelnik Zlatko Babić uručio je predstavniku SELK-a dd Mariu Ančiću za dugogodišnju potporu i donacije Klubu.

 alt

alt

Za dugogodišnji rad u klubu i potpori u radu i širenje radio amaterizma među mladima dobio je Darko Petranović.

alt

Na kraju gradonačelnk Zlatko Babić pohvalio je rad Kluba i njegovih članova. Gradonačelnik se pohvalio skupu da je i on sam nekada bio član radio kluba i išao na državno ARG natjecanje u Karlovac i postigao odličan rezultat.

alt

Skupštini je prisustvovao i naš najstariji član Vlado Felc koji je zbog hendikepa i sljepoće sad više aktivan u udruzi slijepih i slabovidnih osoba gdje pokušava animirati članove udruge da se bave radio amaterizmom ,pa je tako i sam prošle godine sudjelovao na jednom natjecanju slijepih u Budaševu na županijskom natjecanj slijepih osoba u Amaterskoj radio orijentaciji.Predsjednik Uroić se na kraju zahvalio svim gostima i prisutnim članovima i pozvao na aktivnosti u ovoj 2019.godini.